Ako pridám svoj nový článok?

Stručný návod

  1. Kliknite hore na úvodnej stránke blogu blog.sss.sk na odkaz: Vlož nový článok
    Vyplňte formulár. Do kolonky Meno vyplňte meno ktoré chcete aby sa zobrazilo. Vyplňte vašu e-mail adresu, na ňu budete dostávať potvrdenia (notifikácie o zverejnení, novinky, komentáre k článkom). Meno aj e-mail adresu si uložte.
  2. Napíšte do kolónky Názov článku názov, ktorý sa zobrazí pre čitateľov.
  3. Volitelne vyplnte kľúčové slovo charakterizujúce článok (bližšia charakteristika článku, lokalita, názov jaskyne a pod.) je možné pridať aj viac slov, je potrebné ich oddeliť čiarkou.
  4. Vyplňte antispamovú kontrolu 1+1, napíšte číslo 2.
  5. Vyberte si kategóriu pod ktorú váš článok patrí, kde bude zobrazený. Je možné vybrať aj niekoľko kategórií podržaním tlačítka CTRL + klik.  Ak Vám chýba kategória (napr. meno speleoklubu)pridajte jej meno ako klúčové slovo a napíšte email adminovi.
  6. Vyplňte textový obsah článku (kolónka – Telo článku) – je to text, ktorý sa zobrazí ako článok. Web adresy – odkazy píšte v tvare webadresa.
  7. Nahrajte obrázky k článku. Budú zobrazené presne v takom poradí ako ich načítate, teda od prvého po 30-ty (maximálny počet). Obr. budú zobrazené v rozlíšení 1024 x XXX pixelov. V úvode článku bude zobrazená prvá načítaná fotografia. Názov súboru načítaných fotografií k článku ostáva zachovaný, bude zobrazený čitateľom presne tak ako ho máte vo vašom zariadení.
  8. Kliknite na „Odoslať článok“. Následne je nutné počkaž na schválenie administrátorom po schválení Vám príde oznámenie o pridaní článku do blogu. Po prvom schválení vášho článku administrátorom blogu, budú vaše ďalšie príspevky už pridávané automaticky, ale pod podmienkou, že pri ich zadávaní použijete rovnaké meno aj e-mail adresu ako po prvý raz. Presne tak ako pri komentároch.

Pomýlili sme sa v texte? Ako môžeme editovať svoj príspevok?

Ak sa pomýlite, máte v texte napr. preklepy, chybné údaje atď., napíšte žiadanú opravu – opravený text na e-mail adresu blog@sss.sk
Administrátor sa vám v prípade potreby ozve, nezabudnite uviesť názov článku, vašu e-mail adresu k článku a vaše meno. Následne opraví vami žiadanú zmenu. To platí aj pre komentáre.

Vaše otázky ako aj návrhy na vylepšenie blogu a pre pridanie ďalších kategórií píšte na e-mail adresu blog@sss.sk